Головні новини

Столичний шеф-кухар змінив кухню ресторану на солдатську їдальню у Вінницькій області

0

Шеф-кухар Дмитро в минулому працював у модному ресторані Києва, а сьогодні відповідає за асортимент страв у військовій їдальні Могилів-Подільського прикордонного загону. Побратими цінують його вміння. 

Про це повідомляють у Могилів-Подільському прикордонному загоні.

Дмитро – випускник Київського національного університету харчових технологій. У 2019-2024 роках працював у відомому мережевому ресторані грузинської кухні в Києві. Починав як су-шеф, згодом очолив кухню як шеф: з власною командою, новими рецептами та повною відповідальністю. Хлопець розробляв меню, організовував процеси, експериментував з подачею. Але після кількох років у столичному ритмі вирішив зупинитись і повернутись на Вінниччину. Війна змусила поглянути на свою справу інакше.

«Мої батьки прикордонники. Я пішов іншим шляхом, але згодом зрозумів: служити можна по-різному. Кухня – це теж частина оборони, а коли твоя робота додає сил іншим – це надихає. Тепер я готую для тих, хто щоденно стоїть на охороні державного кордону і перед кожним обідом хвилююсь не менше, ніж перед відповідальною подачею в ресторані. Тут усе справжнє та без прикрас. І саме тому – це ще важливіше», – розповідає Дмитро.

Кожна його страва смачна, але найбільше прикордонники чекають на випічку. Кажуть, що вона у Дмитра особлива.

Жмеринчанину дали три роки позбавлення волі за ухилення від мобілізації

Previous article

Бої у Серебрянському лісі: гвардієць з Вінниччини про штурми, поранення та досвід

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *