Шеф-кухар Дмитро в минулому працював у модному ресторані Києва, а сьогодні відповідає за асортимент страв у військовій їдальні Могилів-Подільського прикордонного загону. Побратими цінують його вміння.
Про це повідомляють у Могилів-Подільському прикордонному загоні.
Дмитро – випускник Київського національного університету харчових технологій. У 2019-2024 роках працював у відомому мережевому ресторані грузинської кухні в Києві. Починав як су-шеф, згодом очолив кухню як шеф: з власною командою, новими рецептами та повною відповідальністю. Хлопець розробляв меню, організовував процеси, експериментував з подачею. Але після кількох років у столичному ритмі вирішив зупинитись і повернутись на Вінниччину. Війна змусила поглянути на свою справу інакше.
«Мої батьки прикордонники. Я пішов іншим шляхом, але згодом зрозумів: служити можна по-різному. Кухня – це теж частина оборони, а коли твоя робота додає сил іншим – це надихає. Тепер я готую для тих, хто щоденно стоїть на охороні державного кордону і перед кожним обідом хвилююсь не менше, ніж перед відповідальною подачею в ресторані. Тут усе справжнє та без прикрас. І саме тому – це ще важливіше», – розповідає Дмитро.
Кожна його страва смачна, але найбільше прикордонники чекають на випічку. Кажуть, що вона у Дмитра особлива.
Comments